Home
 Nieuws
 
Online bestellen
Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
Tussendoortjes
Supplementen
Maaltijdplan
 
Aankomen
Sportvoeding
 
Uw BMI bepalen
Recepten
 
 Lichaamsverzorging
Gezichtsverzorging
Skin Activator
Haarverzorging
 
Thuiswerken
Generation H
Over Herbalife
 
Privacy
Disclaimer
SPORTVOEDING

Als sporter heeft u topvoeding nodig voor topprestaties.

Of u nu regelmatig de marathon loopt of af en toe een partijtje golf speelt. Deze producten zullen u helpen bij de opname van voedingsstoffen en het herstel en de vernieuwing van spierweefsel.

Sportvoeding vormt een complex en vaak verwarrend onderwerp, maar uiteindelijk draait het om de volgende basiscomponenten:

1. Brandstof innemen

Koolhydraten = instant brandstof
Voor iedere activiteit heeft u brandstof nodig, gemeten in calorieŽn en vaak aangeduid als energie. Helaas gaan veel mensen 's ochtends op pad met slechts een halfvolle tank, of zelfs met een lege. Om goed te kunnen functioneren moet onze brandstoftank voldoende gevuld zijn. Onze spieren vormen de brandstoftank die als eerste wordt aangesproken. Deze snelle brandstof haalt ons lichaam uit koolhydraten zoals brood, pasta, rijst, groenten, fruit en suikers. Als we koolhydraten eten worden die door het lichaam omgezet en in de spieren opgeslagen als glycogeen - en zo wordt onze tank gevuld.

DOEN:
Drink een Formule 1 shake gemengd met verdund vruchtensap, een half uur voor u gaat sporten. Dit biedt uw lichaam direct energie en helpt om de brandstofvoorraad in de spieren te ontzien.

DOEN:
Neem voor of tijdens het sporten H3O Pro Sportdrank. Deze bevordert snelle hydratatie, levert uw lichaam directe en doorgaande energie en helpt bovendien de opname van essentiŽle voedingstoffen te verbeteren en de lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke effecten van vrije radicalen.

H30 sportdrank meer info

Vet = reservebrandstof
De vetten uit ons voedsel worden opgeslagen in de brandstoftanks voor de lange termijn; de vetcellen. Deze reservetanks spreken we aan als we aan duursport doen.

DOEN:
Gebruik de volledige voedingsproductenlijn van Herbalife, inclusief Multivitaminen tabletten en Cell Nutrition. Zo weet u zeker dat uw lichaam de optimale voeding krijgt. Dankzij optimale voeding onderscheiden de producten van Herbalife zich van alle andere voedingsprogramma's. Deze benadering van voeding is gebaseerd op het eeuwenoude principe van de balans. Door gebruik te maken van drie belangrijke technologieŽn - voedingskunde, voedingssupplementen op microniveau en kruidenkunde - werken de producten van Herbalife synergetisch samen om de opname van voedingstoffen in uw lichaam te helpen verbeteren. Daarnaast wordt uw spijsvertering geoptimaliseerd door precies de juiste balans tussen voedingsstoffen en kruiden.

2. Brandstof bijvullen
 
Onthoud dat het eerste halfuur na het sporten maximale mogelijkheden biedt om uw glycogeengehalte weer op peil te brengen. Simpel gezegd: in dit halve uur kunt u uw brandstoftank - uw spieren - het beste bijvullen.
 
DOEN:
Drink direct na het sporten de Formule 1 proteÔnedrank gemengd met vruchtensap, om die tank weer vol te gooien. Blijf uw lichaam tot twee uur na het sporten voorzien van brandstof; van koolhydraatrijke voeding.
 
3. Reparatie:

ProteÔne = Reparatie
Na het sporten hebt u ook hoogwaardige proteÔnen nodig. Elke activiteit brengt immers schade toe aan uw spiercellen. En hoe zwaarder de inspanning, hoe groter de schade. Voldoende hoogwaardige proteÔne helpt de spiercellen om zťlf de schade te herstellen.

DOEN:
Drink zo'n anderhalf tot twee uur na het sporten nog een
Formule 1 proteÔnedrank, gecombineerd met proteÔnerijke drank of voeding. Voeg een lepeltje Personalised ProteÔnepoeder toe om extra profijt te hebben van dit eiwit.

4. Renovatie:

Uit onderzoek blijkt dat voedingsstoffen met anti-oxidanten de renovatie kunnen bekorten door te helpen in de strijd tegen de vrije radicalen die het lichaam schade toebrengen. Sporters maken op diverse manieren enorme hoeveelheden vrije radicalen aan. Bijvoorbeeld door simpelweg veel meer zuurstof in te ademen dan iemand die niet actief is.
Door de productie van de vrije radicalen te minimaliseren kan de sporter de hersteltijd tussen twee prestaties reduceren. Het beperken van schade aangericht door vrije radicalen kan:
- mechanismen versnellen die melkzuren afvoeren
- de afbraak van spierweefsel verminderen
- de reesynthese van glycogeen bevorderen
Waar het op neerkomt is dat de sporter minder last heeft van spierpijn, stijve spieren en vermoeidheid. Dan blijft er dus meer tijd over om te trainen en de sport te beoefenen. Een gevarieerd aanbod van antioxidanten bevordert het herstel en zorgt ervoor dat het antioxiderend vermogen van het lichaam op peil blijft.

DOEN:
Neem het antioxiderende product van Herbalife - RoseOx. Het lichaam kan alleen optimaal presteren als het gezonde voeding krijgt. Actieve mensen moeten dus proactief omgaan met voeding, zodat ze altijd hoogwaardige brandstof tot hun beschikking hebben en de energie om op hoog niveau te trainen en topprestaties neer te zetten.

DOEN:
Neem Herbalifeline, dat een ruime hoeveelheid Omega-3-vetzuren levert, om uw hartfunctie te ondersteunen.

Bestellen

HERBALIFE SPORTVOEDING DIE WINT  

Als actieve sporters moeten wij proactief te werk gaan bij onze eetgewoonten....

Juni 2010, FC Barcelona heeft een 3 jarig miljoenen contract met Herbalife ondertekend. Herbalife is nu officieel de voedingssponsor van FC Barcelona. Tegelijk heeft Leo Messi een persoonlijke overeenkomst met Herbalife ondertekend.

Club Los Angeles Galaxy gaan in zee met Herbalife als shirtsponsor.  Klik hier voor de officiŽle Herbalife Sports website en lees een aantal testimonials van L.A Galaxy spelers over het gebruik van de Herbalife producten! Herbalife heeft een vijfjarige overeenkomst gesloten met de Anschutz Entertainment Group (AEG), eigenaar van de L.A. Galaxy .

 
- FC Excelsior - voetbal Nederland
- Ingrid Peperkamp en Martine Hofstede - Hardlopen Nederland
- Vera Koedoder - Indoor Mountainbike Nederland
- KV Mechelen - voetbal BelgiŽ
- Knack Randstad Roeselare - volleybal BelgiŽ
- Inter Milan - voetbal ItaliŽ 
- Valencia CF - voetbal Spanje
 
Klik hier voor de officiŽle Herbalife Sports website!

Britt en Nico Jegers, BelgiŽ

Wedstrijden in de danssport

"Wij zijn begonnen met de Herbalife producten om lichamelijk in topconditie te komen en meer energie te krijgen. We hebben het gevoel dat de voedingsproducten van Herbalife ons uithoudingsvermogen sterk verbeteren en dat geldt ook voor onze dynamiek en snelheid in onze danssport. Na een training of webstrijd voelen we ons gewoon super".

Zachary Odumes. V.S.

Bodybuilder

"Ondanks dat ik zwaarder ben geworden, heb ik mijn gewicht stabiel kunnen houden. Na jaren van proberen, heeft Herbalife mij geholpen mijn doel te bereiken".

NB! Dit zijn slechts voorbeelden. De resultaten zullen verschillen van persoon tot persoon. "Results not typical"

FORMULE 1 VOEDINGSSHAKE

Bestellen

Samengesteld met 9 gram hoogwaardige soja-proteÔne (19 ŗ 21 g indien u halfvolle
melk gebruikt voor de shake). Formule 1 kan u helpen uw gewichtsdoelstelling te realiseren.
Bevat vitaminen en mineralen, waaronder de antioxidant vitaminen C en E. Bovendien levert
het alle essentiŽle aminozuren die uw lichaam nodig heeft om uw welzijn op peil te houden.
Verkrijgbaar in de smaken: Cookies and Cream, Vanille, Chocolade, Aardbei, Tropische Vruchten en Cappuccino.

FORMULE 2 MULTIVITAMINEN COMPLEX

Geeft u de essentiŽle vitaminen en mineralen die onmisbaar zijn om u te beschermen tegen lichamelijke stress.

FORMULE 3 PROTEŌNE POEDER

Bestellen

Draagt bij aan een verhoging van het eiwitniveau, wat van grote betekenis is voor het herstel- en renovatiewerk na lichamelijke inspanningen. De droom van elke bodybuilder; voor gewichtheffers is de proteÔne drank een uitstekende manier om de hoeveelheid proteÔne in hun voeding te verhogen. Gewichtheffers kunnen Formule 1 met melk bereiden, fruit en twee eetlepels proteÔne poeder toevoegen en zo gemakkelijk de 25 gram aan proteÔne bereiken die wordt aanbevolen na een training.

H≥0 PRO SPORTDRANK

De H≥0 Pro sportdrank bevat een gepatenteerde mix van drie belangrijke elementen - elektrolyten, koolhydraten en antioxidanten - die zijn uitgeput in het lichaam tijdens de dagelijkse activiteiten en lichaamsbeweging. H≥0 fitness drank kan helpen bij het voorkomen van de opbouw van vrije radicalen, dat kan leiden tot pijnlijke spieren, vermoeidheid, en gezamenlijke ongemak. Meer informatie >>>>>>

LIFTOFF ENERGIEDRANK

Bestellen

LiftOff is een letterlijk bruisende energiedrank die lichaam en geest een nieuw soort energie geeft. Meer informatie over Liftoff >>>>>>

QUICKSPARK

Omdat CoEnzym 1 gebruikt wordt om ATP energie te verkrijgen, geldt dat hoe meer CoEnzym 1 de cellen krijgen, des te meer ATP energie er door iedere cel kan worden geproduceerd om optimaal te kunnen functioneren... lees verder >>

GOURMET TOMATENSOEP

Gourmet Tomatensoep. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel proteÔne als in gewone tomatensoep en is rijk aan proteÔne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden. Doos met 21 porties.

CELL NUTRITION

Zorgt voor hogere effectiviteit van uw opgenomen vitaminen en mineralen.

ROSEOX

Krachtige antioxidant-ondersteuning.

HERBALIFELINE

Bestellen

Levert Omega-3 vetzuren. Bovendien bevat vitamine-E, die speciale antioxidant eigenschappen bezit, plus selenium, een spoorelement dat essentieel is voor het welzijn van de mens.

PROTEŌNE REPEN

Een smakelijke manier om weer energie op te doen en dan ook nog voedingskundig totaal in balans te zijn.

 

Onafhankelijk Herbalife Distributeur

Bel nu 026-7074426 of vul het formulier in voor meer geheel vrijblijvende informatie. 

 
 

 

 

© Copyright 2010 - 2011 Lease on Life  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.