Home
 Nieuws
 
Online bestellen
Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
Tussendoortjes
Supplementen
Maaltijdplan
 
Aankomen
Sportvoeding
 
Uw BMI bepalen
Recepten
 
 Lichaamsverzorging
Gezichtsverzorging
Skin Activator
Haarverzorging
 
Thuiswerken
Generation H
Over Herbalife
 
Privacy
Disclaimer
AFSLANKEN

Herbalife, uw perfecte figuur; blijvend!

Attentie! De komende tijd worden alle Herbalife etiketten vervangen door nieuwe!

Het bereiken van uw streefgewicht is de eerste stap naar optimaal welzijn. En met zo’n kwart eeuw ervaring in het helpen van mensen om hun gewicht onder controle te brengen, kan Herbalife ook voor u de weg uitstippelen naar optimaal welzijn door u te helpen overgewicht voorgoed de pas af te snijden. Dat is dus welzijn!

U hoeft zich geen zorgen te maken over weer terugkerende kilootjes nadat u uw streefgewicht
eenmaal heeft bereikt. Dit keer niet...!
Niet als u het Herbalife programma heeft gevolgd. Want Herbalife helpt u uw nieuwe gewicht en
figuur vast te houden – levenslang!

Het brengt u een uitgebalanceerde benadering van gewichtsbeheersing en bestaat uit heerlijke shakes, tussendoortjes en supplementen. Met Herbalife begint goede voeding. Vanaf dit
punt zullen we uw persoonlijke oplossing samenstellen. Met behulp van specifieke producten komen we tot een gepersonaliseerde aanpak en een evenwichtig eetplan dat meer vitaliteit, een betere gezondheid en extra energie beoogt.

Gepersonaliseerde prote´ne
Met Herbalife bent u op elk moment en waar u ook bent verzekerd van shakes met de kracht van soja-eiwit en goede koolhydraten. Voeg er de (voor u) juiste hoeveelheid Formule 3 Personalised Prote´ne Poeder aan toe om elke dag te voorzien in uw eigen behoefte aan prote´ne, en mix het geheel in halfvolle melk. Als u het zo doet zorgen Formule 1 en 3 ervoor dat u de ideale hoeveelheid snelwerkende prote´ne uit wei en de langzaam werkende prote´ne uit soja binnenkrijgt. Als u elke dag de bij uw lichaam passende hoeveelheid prote´ne opneemt, zal dit uw hongergevoel beteugelen en tegelijk zorgen dat uw vetvrije massa in stand blijft. Ons Formule 2 Multivitaminencomplex is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de Formule 1. De vezels en kruiden dragen hun steentje bij door gif- en afvalstoffen af te voeren, wat weer ten goede komt aan het proces van gewichtsbeheersing. Geniet naast de smakelijke shakes ook van een uitgebalanceerde kleurrijke maaltijd en van eiwitrijke tussendoortjes om zo veilig de dag door te komen!

Door te kiezen voor Herbalife, kiest u voor een nieuw figuur, voor fit blijven en voor een heerlijk gevoel. Voor de beste resultaten.

Begin aan het programma. Val af in stijl!

Het Herbalife Quickstart Classic programma bevat: Formule 1 + Vezel en kruidentabletten + Multivitaminen Complex.

Vraag naar een lichaamsanalyse en u ontvangt een geheel vrijblijvend afslankadvies!

Formule 1 Voedingsshake


Speciale samenstelling met 9 gram superieure soja-prote´ne (bij toevoeging aan halfvolle melk is dit zelfs 19 tot 21 gram). Formule 1 kan u op weg helpen om uw gewichtbeheersingsdoel
te realiseren. Er zitten vitaminen en mineralen in, waaronder de belangrijke antioxidanten vitaminen C en E. Bevat ook alle essentiŰle aminozuren die uw lichaam nodig heeft voor echt welzijn. Bus 550g of 1 portie zakjes. Verkrijgbaar in de smaken: Cookies and Cream, Tropical Fruit, Chocolade, Aardbei, Vanille en Cappuccino.

Bestellen

Formule 1 Maaltijdreep

Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist. De handige Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is uitgebalanceerd en smaakvol. De Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep levert u onderweg de essentiŰle voedingsstoffen die u nodig heeft in de vorm van een evenwichtige maaltijd. Klik hier voor meer informatie.

Formule 2 Multivitaminencomplex

Stress, verkeerde eetgewoonten en de aanslagen door luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingsstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt en problemen krijgt om overgewicht de baas te worden. Formule 2 biedt u nu een royaler assortiment vitaminen en mineralen, aangevuld met een selectie van kruiden die samen een perfecte aanvulling zijn
op de voedingskracht van Formule 1.

Bestellen

Vezel- en kruidentabletten

Als u producten voor gewichtsbeheersing gebruikt is de kans groot dat u te weinig vezels eet. De vezel- en kruidentabletten zijn vooral ontwikkeld om te helpen bij een verantwoorde
en veilige gewichtsbeheersing door extra voedingsvezel te leveren. Daardoor blijft het voedsel minder lang in het lichaam en worden gif- en afvalstoffen sneller afgevoerd.

Bestellen

U kunt het basisprogramma aanvullen met diverse afslankversnellers, wij geven u graag  informatie!

Gourmet Tomatensoep

Gourmet Tomatensoep. Wetenschappelijk geavanceerd; bevat prebiotische inulinevezels om uw spijsvertering te ondersteunen, en natuurlijke anitioxidante lycopeen uit tomaten. Bevat acht keer zoveel prote´ne als in gewone tomatensoep en is rijk aan prote´ne en vezels voor langer een verzadigd gevoel te behouden. Doos met 21 porties.

Formula 3 Personalised Protein Poeder

Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om op kracht te blijven. Jammer genoeg bevatten tal van eiwitbronnen, zoals vlees, kaas en noten, ook veel
ongewenst vet en veel calorieŰn. Personalised Protein Poeder is een makkelijke, vetvrije vorm om het eiwit uit uw voedsel aan te vullen, zodat u strak en fit blijft.

Bestellen

Cell Nutrition

Dit is een uitzonderlijk krachtige formule die uw lichaam voorziet van speciale voedingsstoffen, verschillende vitaminen B en een mix van botanische stoffen. Cell Nutrition is ontwikkeld om het lichaam te helpen vitaminen en mineralen beter te absorberen. Dat betekent een ondersteuning van de energieproductie, waardoor uw lichaam effectiever kan functioneren. De opmerkelijke formule helpt bij het behoud van uw vitaliteit.

Bestellen

Instant Kruidendrank

Een verfrissende, opwekkende kruidendrank op instant basis. Bij de ontwikkeling ervan heeft
Herbalife de oude kruidenwijsheid gecombineerd met de modernste technologie. De zorgvuldige
samenstelling maakt dat de ‘Thermo’ een uitstekend alternatief is op gewone (fris)dranken. Een
opwekkende drank met zeer weinig calorieŰn, gebaseerd op vijf snelwerkende botanische
ingrediŰnten.

Bestellen

Cell-U-Loss

Cell-U-Loss bevat een unieke mix van voedingsstoffen die, wanneer men dagelijks voldoende water drinkt, drie speciale doelen dient. Het kan het lichaam helpen de natuurlijke vochtbalans te herstellen. Het kruidencomplex is behulpzaam bij de afvoer van afvalstoffen. En in combinatie zorgen deze processen ervoor dat het verschijnsel van de sinaasappelhuid wordt tegengegaan.

Bestellen

Herbalife zo makkelijk als 1 2 3

1. Ken uw lichaam
De lichaamsanalyse is de eerste stap.
De eerste stap om een persoonlijke oplossing toe te passen is het maken van een lichaamsanalyse. Ga rustig zitten en laat uw Herbalife Coach vaststellen welk persoonlijke maaltijdplan geschikt is om uw aanpak van gewichtsbeheersing optimaal te laten verlopen, met precies de juiste hoeveelheid prote´ne. Als u de juiste hoeveelheid prote´ne eet die past bij uw lichaam, dan kan u dit helpen de bekende hongeraanvallen tegen te gaan.
U vergroot zo de vetvrije massa van het lichaam, wat weer leidt tot versnelling van de stofwisseling en het verbranden van meer calorieŰn!
Het is zo eenvoudig!
Uw Herbalife Coach maakt alle berekeningen voor u - en komt met de oplossing waarop u al zo lang heeft gewacht.

2. Geniet van uw ideale maaltijd
Ontbijt
Begin de dag met een heerlijke voedzame shake, in een van de vijf verrukkelijke smaken.
Halverwege de ochtend
Neem een gezonde snack, zoals een prote´nereep of sojanootjes als u eiwit nodig heeft.
Lunch
Maak opnieuw zo'n lekkere romige shake - ook eenvoudig en handig voor mensen die onderweg of op kantoor zijn.
Halverwege de middag
Geniet van een tussendoortje in de vorm van wat stukjes knapperige selderij of wortels.
Neem een prote´nereep of sojanootjes als u meer eiwit nodig heeft.
Avondeten
Geniet bij uw avondmaal bij voorkeur van een mager eiwitrijk gerecht, zoals kip, vis of tahoe
en serveer er royaal kleurrijke groenten bij.

Klik hier voor een voorbeeld maaltijdplan >>>>

3. Maak uw succes optimaal
Het is heel normaal als u af en toe een hongeraanval krijgt, of zin krijgt in iets lekkers. Dit kan ook gebeuren als u een programma volgt voor uw gewichtsbeheersing dat helemaal is toegesneden op uw behoefte. Daarom hebben we een aantrekkelijk assortiment van prote´nerijke snacks
en supplementen ontwikkeld. Deze producten helpen om de specifieke uitdagingen het hoofd te bieden.

Vergroot uw succes
Drink Kruidendrank en AloŰsiroop

Hoe begin ik met Herbalife?

Door 1 telefoontje of e-mailtje! Bestel nu online uw Herbalife pakket.

Als u nu een Herbalife programma bestelt maakt u gebruik van onze unieke 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dit houd in dat u totaal geen risico loopt! Wij zijn zo overtuigd van dit concept, mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn over ons product stuurt u het naar ons terug en wij maken u het aanschafbedrag weer over. Of u nu wel of niet de producten gebruikt /geopend heeft.

Onafhankelijk Herbalife Distributeur

Bel nu om te bestellen of voor meer geheel vrijblijvende informatie:  

026-7074426 of stuur een e-mail naar info@leaseonlife.eu

 

 

 

 

© Copyright 2010 - 2011 Lease on Life  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.