Home
 Nieuws
 
Online bestellen
Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
Tussendoortjes
Supplementen
Maaltijdplan
 
Aankomen
Sportvoeding
 
Uw BMI bepalen
Recepten
 
 Lichaamsverzorging
Gezichtsverzorging
Skin Activator
Haarverzorging
 
Thuiswerken
Generation H
Over Herbalife
 
Privacy
Disclaimer
HAARVERZORGING

 

Uw haar heeft heel wat te verduren! Denk maar eens aan fŲhnen, kleurbehandelingen en alle externe invloeden waaraan het elke dag weer blootstaat. Herbal Aloe Moisturizing Shampoo hydrateert uw haar zodat het weer tot leven komt en zijn natuurlijke glans hervindt. Geef uw haar daarna een vochtregulerende behandeling met Herbal Aloe Moisturizing Conditioner. Hiermee houdt u het vochtgehalte op peil zonder dat uw haar slap wordt en moeilijk in model te brengen. Het resultaat... glanzend haar met veel volume.

 

Verwen uzelf met het hele Herbal Aloe assortiment van Herbalife. Heeft u een normaal haartype? Gebruik dan Herbal Aloe Everyday Shampoo voor dagelijks reinigen en Herbal Aloe Everyday Conditioner om uw haar tegen vochtverlies te beschermen.

 

AloŽ is niet alleen het geheim van onze Uitwendige Voedingģ, maar heeft ook een heilzame uitwerking op de inwendige mens. Probeer onze AloŽsiroop en geniet van de verzachtende en kalmerende uitwerking op uw spijsverteringskanaal.

 

Wist u dat?
AloŽsap wordt onttrokken aan de AloŽ Vera, een overblijvende vetplant met zijn oorsprong in Afrika. De plant wordt al genoemd in geschriften van meer dan tweeduizend jaar geleden en sindsdien hebben vele beschavingen gebruik gemaakt van de heilzame werking van aloŽ.

 

Herbal Aloe Soft Hold Hairspray

Herbal Aloe Soft Hold Hairspray combineert de heilzame werking van de aloude vetplant AloŽ Vera met de hypermoderne technologie van de 21ste eeuw om uw haar perfect in model te houden. Door de unieke formule behoudt uw haar zijn natuurlijke uitstraling en voelt het niet hard of kleverig aan. Met zo’n kapsel ziet u er tiptop, schoon en fris uit.

• Natuurlijke schoonheid. Deze speciaal ontwikkelde formule versterkt de natuurlijke schoonheid van uw haar en houdt uw kapsel goed in model zonder dat u eruit ziet
alsof u net van de kapper komt. Daarnaast geven de voedende bestanddelen uw haar extra glans en uitstraling.
• Weervast. Herbal Aloe Soft Hold Hairspray is licht en beschermt uw kapsel toch tegen de meeste weersomstandigheden, zelfs bij een hoge luchtvochtigheid.
• Dagelijks gebruik. Onze frisse kruidenformule is niet alleen mild genoeg voor dagelijks gebruik maar uw haar wordt ook gevoed met aloŽ. Herbal Aloe Soft Hold Hairspray is dŤ perfecte finishing touch na het gebruik van Herbal Aloe Moisturizing Shampoo en Conditioner voor haar dat van nature of door kleurbehandelingen droog of beschadigd is.

Bestellen

Moisturising Shampoo & Conditioner


De shampoo reinigt mild, terwijl hij het haar hydrateert.
De conditioner hydrateert zelfs nog meer en zorgt dat het vocht in het haar wordt vastgehouden. Als u beide producten samen gebruikt zal uw haar er glanzend en vitaal uitzien.

Bestellen

Everyday Shampoo & Conditioner


Deze shampoo voor dagelijks gebruik reinigt en verfrist. Het helpt de gevolgen af te weren van stress waar uw haar dagelijks aan wordt blootgesteld. De Everyday Conditioner hydrateert zonder dat uw haar ervan gaat hangen. Beide producten hebben een verfrissende kruidige geur en zijn zo mild dat u ze iedere dag kunt gebruiken.

Bestellen

Herbalife's huidverzorgingsproducten:

 

Nourifusion ( Gezichtsverzorging )
Radiant C ( Gezicht en lichaamsverzorging )
Skin Activator ( Gezicht, nek en decolletť verzorging )
Parfum ( Geuren voor man en vrouw )
 
 

 

 

© Copyright 2010 - 2011 Lease on Life  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.