Home
 Nieuws
 
Online bestellen
Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
Tussendoortjes
Supplementen
Maaltijdplan
 
Aankomen
Sportvoeding
 
Uw BMI bepalen
Recepten
 
 Lichaamsverzorging
Gezichtsverzorging
Skin Activator
Haarverzorging
 
Thuiswerken
Generation H
Over Herbalife
 
Privacy
Disclaimer
LIFTOFF
 
LiftOff - suikervrije caloriearme energiedrank!!

LiftOff is een letterlijk bruisende energiedrank die lichaam en geest een nieuw soort energie geeft. Dankzij een unieke mix van hoogwaardige en energierijke ingrediënten is LiftOff een voedingssupplement dat meer doet dan alleen vermoeidheid bestrijden. Het versterkt ook het concentratievermogen. Het maakt de geest helder en laat hem beter functioneren. Wat weer leidt tot snel en accuraat denken.
 

Zorgt voor een stoot ENERGIE als u het nodig hebt!

 

Heeft u een drukke baan? Als u snel moe wordt tijdens het werken, waardeert u vast het gevoel van vitaliteit en de stoot energie die u krijgt van de cafe´ne en vitamines in Liftoff™.

 

Bent u actief en heeft u een gezonde levensstijl? Liftoff bevat de antioxidant vitamine C en vitaminen B die helpen de energieproductie in stand te houden die nodig is voor uw actieve, gezonde levensstijl.

 

Studeert u nog? Liftoff™ is een prima middel als u geconcentreerd wilt blijven en een extra stoot energie nodig hebt wanneer u moet studeren voor examens, opdrachten moet uitvoeren of voor dat vroege college of lesuur.

 

Leidt u een druk leven als ouder? Liftoff™ kan u de extra stoot energie geven die u nodig hebt om uw kinderen en het huishouden aan te kunnen. Het werkt nog door als de kinderen in bed liggen, dus u kunt uw vrije tijd beter benutten.

 

Bent u een fanatiek sporter? Liftoff levert 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen B6 en B12 voor extra energie en vitamine C zodat uw energieniveau op peil blijft tijdens het sporten.

Bestellen

 
VEEL GESTELDE VRAGEN:
 
V: Hoeveel tabletten zitten er in een doosje?
A: Er zitten 10 per stuk verpakte tabletten in een doosje.
 
V: Hoeveel cafe´ne bevat Liftoff™ per portie?
A: Liftoff™ bevat ongeveer 72 mg cafe´ne per portie. Dit is ongeveer evenveel als een kop koffie of twee glazen frisdrank met cafe´ne.
 
V: Wat is de bron van de cafe´ne in Liftoff™?
A: De cafe´ne in Liftoff™ komt uit cafe´nepoeder en de natuurlijke cafe´ne uit guarana.
 
V: Is cafe´ne veilig?
A: Ja. De veiligheid van cafe´ne is uitgebreid onderzocht. Gebruik met mate is veilig voor de meeste mensen, tenzij er sprake is van overgevoeligheid voor cafe´ne of als er gezondheidsproblemen zijn die het gebruik beperken.
 
V: Wat is taurine?
A: Liftoff™ bevat taurine, een niet-essentieel aminozuur dat een aantal lichaamsfuncties ondersteunt. Het geeft een boost die vermoeidheid helpt tegen te gaan. Taurine versterkt ook het effect van andere ingrediŰnten.
 
V: Zijn er nog meer ingrediŰnten?
A: Ja. Liftoff™ bevat vitamine C, een krachtige antioxidant. Het bevat tevens vitaminen B ter ondersteuning van de energieproductie.
 
V: Wanneer kunt u Liftoff™ gebruiken?
A: U kunt Liftoff™ gebruiken zodra u een vitaliteitboost nodig hebben. Als u gevoelig bent voor cafe´ne, kunt u het beter niet laat op de dag gebruiken aangezien het u uit uw slaap kan houden.
 
V: Is Liftoff™ ook geschikt voor kinderen, ouderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven?
A: Nee. Dit product is niet geschikt voor kinderen, ouderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
 
V: Welke smaken kunt u bestellen?
A: Sinaasappel en Citroen-Limoen.
 

 

Voor een proeftablet en voor al uw vragen kunt u contact opnemen.

 

 

 

ę Copyright 2010 - 2011 Lease on Life  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by Herbal Webdesign     

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.