Home
 Nieuws
 
Online bestellen
Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
Tussendoortjes
Supplementen
Maaltijdplan
 
Aankomen
Sportvoeding
 
Uw BMI bepalen
Recepten
 
 Lichaamsverzorging
Gezichtsverzorging
Skin Activator
Haarverzorging
 
Thuiswerken
Generation H
Over Herbalife
 
Privacy
Disclaimer
VOOR EEN GEZONDE SPIJSVERTERING

 

Een doeltreffend werkende spijsvertering vormt een belangrijke voorwaarde voor het welzijn. Deze voedingssupplementen werken reinigend en helpen het lichaam in balans te brengen.

 
• Fiberbond
• AloŽMAX
• AloŽsiroop

Fiberbond. Deze unieke mix van actieve vezels en natriumcholeaat verleent assistentie aan uw spijsvertering door te zorgen voor een betere afvoer van afvalstoffen. Daarbij kan hij ook
een rem zetten op de lekkere trek.

Aloe MAX is een smaakvolle aloe vera drank. Aloe MAX bevat 98% AloŽ Vera gel. Het helpt de spijsvertering te bevorderen, en daarmee levert het een essentiŽle bijdrage aan uw algemeen welzijn – van binnenuit je geweldig voelen!  Door de hoge concentratie AloŽ Vera-gel heeft AloŽ Max een certificaat van de "International AloŽ Science Council". Fles 240 ml. Aloe Max slechts 1,2 kcal per glas. Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen.

Een groot verschil tussen AloŽ concentrate & AloŽ Max is het verschil in Sucrose. Sucrose staat in de volksmond ook wel bekend als "tafelsuiker".

  • AloŽ Concentrate heeft 5.1 - 6.8 gram sucrose per portie -> dit zijn ongeveer 20 Kcal per glas.
  • AloŽ Max heeft 0.225 - 0.3 gram sucrose per portie -> dit zijn ongeveer 1.2 Kcal per glas.

AloŽ Concentrate siroop. Herbalife is er langs wetenschappelijke weg in geslaagd de veelgeprezen organische voedingsstoffen die de AloŽ Vera plant bevat, hieruit te winnen en te stabiliseren. Volgens de deskundigen dienen wij dagelijks minimaal twee liter water te drinken om onze lichaamsfuncties optimaal te laten werken. Onze AloŽsiroop is een positieve en verfrissende
manier om te zorgen dat u elke dag voldoende water binnen krijgt. Bovendien versterkt u zo de zelfreinigende werking van het lichaam.

Bestellen

 

 

 

© Copyright 2010 - 2011 Lease on Life  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.