Home
 Nieuws
 
Online bestellen
Contact
 
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
Tussendoortjes
Supplementen
Maaltijdplan
 
Aankomen
Sportvoeding
 
Uw BMI bepalen
Recepten
 
 Lichaamsverzorging
Gezichtsverzorging
Skin Activator
Haarverzorging
 
Thuiswerken
Generation H
Over Herbalife
 
Privacy
Disclaimer
THUISWERKEN MET HERBALIFE

 

Bent u op zoek naar aantrekkelijke bijverdiensten of bent u toe aan een geheel nieuwe uitdaging? Herbalife biedt u alle mogelijkheden!

 

Herbalife is van oorsprong een Amerikaans bedrijf. Opgericht in 1980 door Mark Hughes, nadat zijn moeder was overleden aan afslankmedicijnen.
Inmiddels is Herbalife één van de grootste en meest toonaangevende bedrijven ter wereld op het gebied van voeding- en gezondheidsproducten. Reeds vele miljoenen mensen in 74 landen gebruiken de unieke producten op basis van kruiden.
Steeds meer mensen raken overtuigd dat gezonde voeding de basis is van onze gezondheid.

 

Het wereldwijd opdoemende probleem van overgewicht haalt tegenwoordig alle krantenkoppen. Ook beseft men dat „gewoon eten“ niet meer voldoende is. Herbalife biedt de oplossing: gezonde, uitgebalanceerde voeding in een gemakkelijke vorm. Er zijn diverse programma’s, o.a. voor preventieve gezondheid, voor meer vitaliteit, voor gezond en verantwoord afslanken, voor gewichtstoename en voor sporters.
De producten van Herbalife worden niet verkocht in winkels of apotheken, maar alleen via onafhankelijke distributeurs (adviseurs). Distributeurs zijn geen verkopers, maar gewone mensen die enthousiast zijn over de producten en die het leuk vinden om anderen hiermee te helpen.

Iets voor U?
Waarom niet? Wist u dat meer dan 80% van al onze distributeurs eerst als klant is begonnen ! Uw resultaten en uw enthousiasme over de producten vormen de basis voor uw succes!

De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd en geven veel voldoening. Het is bijzonder leuk en waardevol om mensen te kunnen helpen met hun gezondheid !
Bedenkt u eens wat u allemaal zou kunnen doen, als u iedere maand op een leuke manier extra zou verdienen. Sparen voor een heerlijke, luxe vakantie met uw gezin of gewoon vaker een weekendje weg. Een nieuwe auto of mooie nieuwe kleren voor uzelf en de
kinderen … ? Vult u het zelf maar in!
Om u een indruk te geven wat het distributeurschap van Herbalife u te bieden heeft, hebben we voor u de meest gestelde vragen op een rijtje gezet en beantwoord:

„Ik heb al een baan, dan heb ik toch geen tijd voor Herbalife?“
Het werken met Herbalife hoeft uw huidige baan of bezigheden niet in de weg te staan. U kunt zelf bepalen hoeveel en wanneer u werkt. Bedenkt u zich hierbij dat, zodra u andere mensen vertelt over uw resultaten, u feitelijk al aan het „werk“ bent ! Vrijwel alle distributeurs starten overigens
gewoon naast een fulltime baan. Ook zijn de werkzaamheden uitstekend te combineren met (schoolgaande) kinderen en uw gezinsleven.

“Ik heb geen enkele verkoopervaring en weet niets van voeding?”
Uw achtergrond, opleiding, leeftijd en werkervaring zijn helemaal niet belangrijk. Wel moet u het leuk vinden om met mensen om te gaan, interesse hebben in voeding en gezondheid en graag andere mensen willen helpen. Herbalife wil ook niet dat u de producten verkoopt, maar dat u vanuit uw eigen enthousiasme, ervaring en overtuiging, andere mensen vertelt over uw resultaten en de resultaten van anderen ! Dit is heel eenvoudig, kan altijd en overal, is leuk en iedereen kan het !

“Ik heb zoiets nog nooit gedaan, hoe moet ik beginnen?”
Wij hebben inmiddels jaren ervaring in het begeleiden en ondersteunen van startende distributeurs. Wij leren u stap voor stap hoe u op een leuke en eenvoudige manier uw eigen klantenkring kunt realiseren. Daarnaast is er een uitstekend trainingsprogramma. Zo zijn er wekelijks distributeursavonden die u kunt bijwonen en organiseert Herbalife maandelijks trainingsdagen. Beiden zijn overigens niet verplicht, maar zeker aan te bevelen !

“Zijn er verplichtingen? Zit ik ergens aan vast?”
Het distributeurschap is op onafhankelijke basis. U bent niet in dienst van Herbalife, maar eigen baas. U heeft dan ook geen enkele verplichting voor wat betreft omzet, werktijden etc. Kortom, heel veel mogelijkheden en alle vrijheid !

“Moet ik investeren?”
Nee, u hoeft niet te investeren, maar het mag wel. Een kleine investering in een beginvoorraad biedt namelijk heel veel voordelen. Wij wijzen u hier graag op, maar de beslissing is aan u !

“Hoe hoog zijn de verdiensten?”
U bepaalt zelf hoeveel u verdient ! Uw verdiensten zijn afhankelijk van uw inzet en de tijd die u eraan besteedt. Hierbij zijn zeer hoge inkomens en zelfs financiële onafhankelijkheid mogelijk !

“Wat is er zo leuk aan het werken als Herbalife-distributeur”
Eén van de leukste aspecten die het werken met Herbalife met zich meebrengt is wel dat u andere mensen kunt helpen. Niets geeft zoveel voldoening dan wanneer u door uw klanten wordt bedankt voor uw hulp, advies en ondersteuning. U heeft ze kunnen helpen met een stukje gezondheid, méér energie en vitaliteit of om succesvol af te slanken en slank te blijven ! Stelt u zich eens voor hoe iemand zich voelt, die mede door uw initiatief. Hij/zij zal zich hierdoor niet alleen veel fitter en energieker voelen, maar zal ook weer zelfvertrouwen en zelfrespect hebben gekregen, zodat hij/zij weer zonder schaamte boodschappen durft te doen en met de kinderen naar het zwembad of het strand durft te gaan. Beseft u dat de producten van Herbalife eigenlijk veel meer doen, dan dat u wellicht in eerste instantie denkt. Ze kunnen daadwerkelijk het leven van iemand veranderen.

Vertel, verdient ú al wat u waard bent?

Nu u hierboven iets heeft gezien van de zakelijke mogelijkheden van Herbalife, weet u ook hoe u elke dag het verschil kunt maken en mensen een betere levenskwaliteit kunt bieden, terwijl u tegelijk uw eigen leven kunt verbeteren!
Bedenk hoe het zal voelen om financieel onafhankelijk en welvarend te zijn. Te kunnen
kiezen hoe u wilt leven. Stel u voor hoe het is om vanuit huis uw zaak te ontwikkelen en meer tijd te kunnen doorbrengen met de mensen die u lief zijn.

Lijkt het u niet fantastisch om met Herbalife te kunnen en mogen werken ?
Interesse ? Meer weten ?

Om u goed te kunnen informeren over de bijzonder leuke en interessante mogelijkheden van het onafhankelijk distributeurschap van Herbalife, nodigen wij u graag uit voor één van onze introductieavonden in uw regio of voor een persoonlijk gesprek.

Neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak.

 

 

© Copyright 2010 - 2011 Lease on Life  |  Alle rechten voorbehouden  | Powered by Herbal Webdesign

Herbalife logo's, de naam, foto's en productverwijzingen zijn exclusief eigendom van Herbalife International.